Title Image

Qui som

Calala es una fundación feminista que promueve los derechos, la participación y el empoderamiento de las mujeres en Centroamérica y el Estado español.

Entrepobles és una associació de solidaritat internacional independent, feminista, amb base social activista, constituïda el 1988 pels Comitès de Solidaritat amb Amèrica Llatina. A través de la cooperació solidària, l’educació emancipatòria i la incidència política, promovem la transformació social al costat d’organitzacions i moviments socials alternatius d’arreu del món, formant aliances i xarxes de suport mutu per al ple exercici de les sobiranies socials, dels drets humans i de la natura.

International Action for Peace és una organització que defensa els drets humans i la construcció de cultura de pau mitjançant l’acompanyament internacional a Colòmbia i l’educació per al desenvolupament.

Des PBI-Estat Espanyol, un dels 16 grups nacionals de PBI, treballem per donar suport als projectes internacionals a Colòmbia, Guatemala, Hondures, Mèxic i Kenya.

La PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE es va fundar l’any 2002 per donar resposta a la necessitat de visibilitzar la violència de gènere i reclamar actuacions, a través de la mobilització ciutadana. La Plataforma està formada per 121 entitats (que tenen l’estatus de sòcies) i un gran equip de persones (voluntariat, professionals, etc) de tot Catalunya, que compartim i impulsem un moviment social amb la missió d’eradicar la violència vers les dones de la nostra societat.

L’àmbit geogràfic d’actuació, és tot el territori català, tot i que treballem en xarxa amb organitzacions de dones de tot l’Estat i d’Europa.

 

SUDS- és una associació que basa el seu treball en el compromís amb organitzacions i col·lectius que resisteixen davant la vulneració dels seus drets.

Treballem conjuntament amb xarxes, organitzacions, col·lectius i grups de base per avançar cap a la Justícia Global, amb una atenció especial en la defensa d’una vida lliure de violències patriarcals, racistes i colonialistes.

Defensem la dignitat, la sobirania, els drets col·lectius i els béns comuns.

La Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia és un espai de concertació d’àmbit català, format per 28 organitzacions entre ONG, sindicats, administracions públiques i entitats del món acadèmic, sorgit l’any 2002. Els objectius principals de la Taula és la promoció i protecció dels Drets Humans a Colòmbia així com el suport a una solució política negociada, i que té com a marc de referència les recomanacions de les Nacions Unides i d’altres organismes internacionals. La Taula entén que, a Colòmbia, una veritable pau amb justícia social així com els objectius que acabem d’esmentar només es poden aconseguir si es fonamenten en l’esclariment de la veritat, l’aplicació de la justícia i de mecanismes efectius de reparació integral a les víctimes de les violacions dels Drets Humans i del Dret Internacional Humanitari.